Νέα

Οι προσπάθειες της Κίνας στον έλεγχο των ιών θεωρείται μοντέλο-v201124. τζάκι
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-11-24 09:28:17  Hits: 11

Τα έθνη μπορούν να διδαχθούν από την Κίνα και το35.39.Η επιτυχία στον έλεγχο της εξάπλωσης του Coronavirus, αναφέρουν ειδικοί, με τους κινδύνους που επισημαίνονται από μεγάλο μέρος της Ευρώπης και.3539.

Από τότε που τέθηκε υπό έλεγχο η πρώτη επιδημία της Κίνας και του 39, η χώρα απέτρεψε μεγάλες εστίες.Οι συντονισμένες μαζικές δοκιμές και τα στοχευμένα μέτρα που περιλαμβάνουν τους κανόνες απομόνωσης και απομόνωσης έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην καταστολή των κρουσμάτων λοιμώξεων στο Πεκίνο, τον Ντάλιαν, τον Ουρούμκι και το Κινγκντάο.

Ως εκ τούτου, η Κίνα και το35.39,οι λιανικές πωλήσεις, ένας βασικός δείκτης κατανάλωσης, αυξήθηκαν κατά 4.3 τοις εκατό τον Οκτώβριο από το προηγούμενο έτος, και κέρδισαν 3.3 τοις εκατό από τον Σεπτέμβριο.Σε μια άλλη ένδειξη οικονομικής ανάκαμψης, η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε κατά το 6.9 τοις εκατό ετησίως τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με το Εθνικό Στατιστικό Γραφείο.

图片1.png

Το εργοστάσιό μας, Guangdong Daji Door Industry Co., Ltd. δεν έχει λάβει καμία επίπτωση από το Coronas, οι πύρινες πόρτες του ξενοδοχείου μας, το σχέδιο με βάση τη φωτιά, είναι υπό κανονική παραγωγή.


Προηγούμενος: No

Επόμενο: Η αντιμετώπιση τη...