Νέα

Τα εμβόλια μπορεί να είναι έτοιμα τον επόμενο μήνα.
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-01-25 08:46:27  Hits: 18

Τα εμβόλια μπορεί να είναι έτοιμα τον επόμενο μήνα.

 

Το Pfizer και το Biontech ενδέχεται να αρχίσουν να παραδίδουν τα εμβόλια του COVID-19 τον επόμενο μήνα, δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας, περιορίζοντας μια ενθαρρυντική εβδομάδα κατά την οποία πολλοί προγραμματιστές εμβολίων δημοσίευσαν θετικά αποτελέσματα δοκιμών.

Τα τελικά δεδομένα της τρίτης φάσης για το αποκαλούμενο εμβόλιο Pfizer υποδηλώνουν ότι η θεραπεία είναι 95 τοις εκατό αποτελεσματική για την πρόληψη της λοίμωξης και δεν προκαλεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.Οι φαρμακευτικές εταιρείες πίσω από το εμβόλιο, οι Pfizer με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία&

 

 

Κύρια εστίαση της επιχείρησης ενέργειας στην καθαρή ενέργεια

 

Η State Power Investment Corp, μία από τις πέντε κορυφαίες γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας της Κίνας και της 39, σχεδιάζει να αυξήσει την εγκατεστημένη παραγωγική της ικανότητα σε περισσότερες από 220 gigawatts με 2025.

Από αυτό, πάνω από τα 60 τοις εκατό θα ήταν καθαρή ενέργεια, δήλωσε το ανώτερο στέλεχος της.

Η Κίνα έχει δεσμευθεί να επιτύχει τις μέγιστες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως 2030.Επιδιώκει επίσης την επίτευξη ουδετερότητας του άνθρακα με 2060.Έτσι, η SPIC θα οικοδομήσει ένα σταθερό, ασφαλές και οικονομικό σύστημα καθαρής ενέργειας βασισμένο σε συμπληρωματικό συνδυασμό πολλαπλών ενεργειακών πηγών υδροηλεκτρικής ενέργειας, αιολικής ενέργειας, φωτοβολταϊκής και ενεργειακής αποθήκευσης στην Κίνα μακροπρόθεσμα, δήλωσε ο Qian Zhimin, πρόεδρος της ομάδας με έδρα το Πεκίνο.

 

 

    Baidu για περαιτέρω βρύση ζωντανή μετάδοση

 

Η Baidu Inc ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αποκτήσει την Joyy Inc.\\3539,την επιχείρηση τηλεοπτικής μετάδοσης της ψυχαγωγίας στην Κίνα για τα $3.6 δισεκατομμύρια σε μετρητά, κίνηση που θα σηματοδοτήσει τον γίγαντα της μηχανής αναζήτησης και\35 39.Οι ειδικοί είπαν.

Η συμφωνία αφορά την εφαρμογή κινητού YY,YY.comwebsite και YY PC, μεταξύ άλλων.Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε ορισμένους όρους και αναμένεται να λάβει χώρα στο πρώτο μισό της 2021, δήλωσε ο Baidu.

 

   

Η ΓΠ φιλοξενεί καύσιμα για την Κίνα και το FD35.39.

 

Τα τελευταία χρόνια, η Κίνα και τα διαδικτυακά καταστήματα και τα εμπορικά σήματα προσλαμβάνουν όλο και περισσότερο φορείς κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλο οπαδό ή επαγγελματίες πωλητές για να βοηθήσουν στην προώθηση των προϊόντων τους μέσω της ροής της ζωής τους.Ενώ η ταινία παρουσιάζει τα προϊόντα, οι σύνδεσμοι προϊόντων και τα κουπόνια εμφανίζονται στην οθόνη για τους θεατές.

Η χώρα και οι κύριες διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών όπως η Taobao και ο ανταγωνιστής τηςJD.comκαι οι δύο ξεκίνησαν τις δικές τους πλατφόρμες διαβίωσης, Taobao Live και JD Live, οι οποίες τροφοδότησαν την τάση της αναζωογόνησης του ηλεκτρονικού εμπορίου.


Προηγούμενος: Η αντιμετώπιση τη...

Επόμενο: Περισσότερες απώλ...